Barangolj Velünk!

EKEArt 2

2007-10-22 17:05:26

EKEArt 2

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Marosvásárhelyi Osztálya idén novemberben, immár másodszor szervezi meg EKE-tagok számára kiírt fotókiállítását.

A kiállítás célja: esztétikai élményt nyújtva érdeklődést kelteni a természeti szépségek iránt.

A kiállítás témái: formák és alakzatok a természetben (a kiállítás fő témája), táj, természetjárás, élővilág.

Minden EKE-osztály vagy társszervezet 25 képet küldhet be. A képsor is megengedett. Egy sorozat maximum négy felvételből állhat, ami egy képnek számít. Indokolt esetben a zsüri fenntartja a jogot a sorozat megbontására.

Az EKEArt első kiadásán kiállított fényképek nem nevezhetők be.

A képek lehetséges méretei: (20x30) cm, (24x36) cm vagy (30x40) cm. A hátoldalon kérjük olvashatóan feltüntetni a kép címét, a szerző és az EKE-osztály nevét.


Beküldési határidő: 2007. október 31.


Postacím: 540007 Tg-Mures (Marosvásárhely)


Str. Narciselor nr. 4/27


Kapcsolattartó személy: Foit Monika


telefon: 0744-781524


e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


A kiállítás megnyitójára, valamint a kiállított képek díjazására 2007. november hónap folyamán a marosvásárhelyi Bernády György Közmuvelődési Házban kerül sor. A szervezők egy különdíjat, valamint minden kiállítási kategóriában egy-egy I., II. és III. díjat osztanak ki.


A szervezők a fotókat a kiállítás népszerusítése érdekében térítésmentesen felhasználhatják, a szerző nevének feltüntetésével az egyesület honlapján, a sajtóban és a támogató cégek reklámhordozóin publikálhatják. A szerző a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket.


Szeretnénk ezúton megköszönni a székelyudvarhelyi, nagyváradi és kolozsvári EKE- osztályoknak, hogy tavalyelőtt lelkesen felkarolták kezdeményezésünket és ily módon népszerusítették tehetséges fotósaink munkáját több erdélyi nagyvárosban. Szeretnénk, ha ez alkalommal még több osztály kapcsolódna be a vándorkiállítás megszervezésébe.

EKEArt 2 EKEArt 2 EKEArt 2 EKEArt 2