Barangolj Velünk!

Nemzetközi sítábor a Madarasi Hargitán

2008-01-05 23:34:49

Nemzetközi sítábor a Madarasi Hargitán

A Magyarországi Kárpát Egyesület (MKE) 2008. február 6-10. között nemzetközi sítábort rendez Erdélyben, a Madarasi Hargitán. Szállás négy éjszaka a Gyopár-menedékházban, félpanziós étkezés a szomszédos, nemrég elkészült Súgó-menedékházban. Indulás Budapestről szerdán, február 6-án reggel 7 órakor, útvonal: Budapest - Nagyvárad- Kolozsvár - Marosvásárhely - Parajd - Udvarhely - Zetelaka - Ivó. Estére érkezik a busz a Zetelaka fölötti telepre, Ivóba, onnan traktor vontatta szekér szállítja fel a csomagokat és azt, aki felfér, lehet ugyanis, hogy néhány személynek gyalog kell megtennie a 10-12 km-es távolságot.

A Hargitán két nagy sífelvonó, két bébilift és négy pálya található, a terep megtekinthető: http://www.sielok.hu/siterep/madarasihargita/http://www.sielok.hu/siterep/madarasihargita/

A tábor nemzetközi, fő célja a Kárpát-medence társszervezeteivel fennálló kapcsolatok elmélyítése, az előzetes jelentkezések alapján lesznek fiatal résztvevők Szlovákiából és Kárpátaljáról is.
Visszautazás febr. 10-én, vasárnap, le kell sízni a kényelmes úton az Ivóig, tehát ajánlott egy hátizsáknyi csomaggal utazni.
A sítúrára 20-25 EKE-tagot(!!!) hívott meg az MKE. Beszámítva az elnyert támogatást, a túrán a részvételi díj EKE-tagoknak 100 lej. Ebben az összegben benne van a szállítás (a Budapestről érkező busz megáll Nagyváradon, Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen, ezekben a városokban ülhetnek fel az itteniek), a szállás, a reggeli és a vacsora.
A helyszínen csak a felvonó árát kell fizetni, plusz az egyéni fogyasztást.
Jelentkezni 2008. január 10.-ig illetve ameddig a helyek beteltek Veres Ágnes EKE titkárnál: 0723-159.000-ás telefonszámon.

Nemzetközi sítábor a Madarasi Hargitán Nemzetközi sítábor a Madarasi Hargitán Nemzetközi sítábor a Madarasi Hargitán Nemzetközi sítábor a Madarasi Hargitán