Barangolj Velünk!

Rajzversenyt indít a Zöld Erdély Egyesület és a Transindex

2008-05-06 22:28:14

Rajzversenyt indít a Zöld Erdély Egyesület és a Transindex

Ötödik osztálytól ötvenöt éves korig bárki benevezhet a Rajzolj zöldet! című versenyre – többek között ezzel ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját a Zöld Erdély Egyesület. A téma a zöld: arra buzdítunk minden résztvevőt, engedje szabadon a fantáziáját, az sem baj, ha eltávolodik a természet-környezetvédelem témakörtől.



A munkákat digitális formátumban várjuk a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, ezek azonban ugyanúgy lehetnek beszkennelt rajzok, festmények, mint számítógépes grafikák. A legjobbakat három kategóriában – 5-8 osztály, 9-12 osztály és felnőtt – díjazzuk, és lesz egy Transindex-különdíj is.



A beküldési határidő május 16-a, a díjazást egy nappal később, a Zöld Erdély születésnapi ünnepségén tartjuk, és a beérkező munkákból válogatást közlünk a Transindexen.



További részletek:

http://eletmod.transindex.ro/?cikk=7273



Forrás: Zöld Erdély Egyesület

Rajzversenyt indít a Zöld Erdély Egyesület és a Transindex Rajzversenyt indít a Zöld Erdély Egyesület és a Transindex Rajzversenyt indít a Zöld Erdély Egyesület és a Transindex Rajzversenyt indít a Zöld Erdély Egyesület és a Transindex