Barangolj Velünk!

Trekking Klub Tábor 2007 - Békás-szoros

2007-07-06 21:19:19

Trekking Klub Tábor 2007 - Békás-szoros

2007 július 11-15. között sor kerül az első Trekking Klub barlangász, túrázás és rejtekhely-vadászat táborra, melyet a Békás-szorosban szervezünk meg.

A sátortábor 5 napja alatt több barlang-, illetve zsombolytúrát szervezünk, úgy kezdőknek, mint kötéltechnikában jártas barlangászoknak is. Bejárjuk a Békás-szoros leglátványosabb sziklaperemeit, majd megkeressük a környék rejtekhelyeit, geoládáit.


További információk és a tábor részletes programja:
http://www.trekkingklub.com/tabor.php


A tábor célja a székelyföldi barlangkutatás fellendítése, a rejtekhely-vadászat mozgalom megismertetése, a hozzáadott-értékű túrázás népszerűsítése, de ugyanakkor a kikapcsolódás és a tartalmas pihenés is.


A tábor programja módosulhat az igények, illetve a lehetőségek szerint. Továbbá felszíni túrák lesznek a vidék megismerésére, egyes zsombolyok, barlangok beazonosítására, könnyebb barlangtúrák kezdőknek is. Esetleg új geodobozokat helyezünk el. Esténként hangulatos tábortűz és jó társaság vár rád.


Igényeidnek, képességeidnek megfelelően választhatsz a tábor túraprogramjai közül, illetve rendelkezésedre álló szabadidőd szerint vehetsz részt a táborban. Részvételi szándékodat kérjük jelezd előre.


Szeretettel várunk,


Trekking Klub, Csíkszereda
http://www.trekkingklub.com

Trekking Klub Tábor 2007 - Békás-szoros Trekking Klub Tábor 2007 - Békás-szoros Trekking Klub Tábor 2007 - Békás-szoros Trekking Klub Tábor 2007 - Békás-szoros