Barangolj Velünk!

EKEMvh a Félszigeten

EKEMvh a FélszigetenKét helyszínen is lehet találkozni a marosvásárhelyi EKÉsekkel a Félsziget rendezvénysorozata alatt. Egyik a mászó falnál: a Marosparton a komp körül. A falat naponta 12 és 21 óra között lehet mászni. Szombaton mászóversenyre kerül sor. Koordinátor: ifj. Bartha János. A másik helyszín a Civil Falu a Weekend telepen, ahol bemutatjuk egyesületünket. A kosárlabdapályán felállított sátorban internetkapcsolatot ígérnek a szervezők, lehet a honlapunkat böngészni. Koordinátor: Foit Mónika. Várunk Benneteket!

EKEMvh a Félszigeten

Hargita teljesítménytúra

Hargita teljesítménytúraAz EKE Székelyudvarhelyi osztálya 2005 július 23-án, szombaton, teljesítménytúrát szervez a Hargitán, Kalibáskő-Bagolykő-Csicsói Hargita- Madarasi Hargita- Madarasi menedékház- Fenyéd patak - Medveferedő- Zetelaki Láz- Lázorra- Fenyéd útvonalon. A túrázók az 50 km hosszú utat és 1250 m szintkülönbséget 13 óra alatt kell leküzdjék, térképen megadott, és a terepen előre jelzett útvonalon.

Read more ...

Sáromberki gólyafesztivál

Sáromberki gólyafesztiválSzervezők: Milvus csoport Madártani és Természetvédelmi egyesület és a Sáromberki kezdeményező csoport

Időpont: 2005 július 2, délelőtt 10 órai kezdettel

Programból: Gólyamúzeum avatás, Huszárfelvonulás, versenyek, Tamacisza társulat, gulyásfőző verseny, Napsugár néptáncegyüttes, Marossárpataki néptáncegyüttes, Kerekes Péter Pál diavetítése, táncház, élőzene, gólyafilm vetítés, buli Dömével, tombola (főnyeremény egy gólyás kerékpár)

Sáromberki gólyafesztivál Sáromberki gólyafesztivál

Jelzésfestés és takarítás az Istenszékén (Kelemen havasok)

Jelzésfestés és takarítás az Istenszékén (Kelemen havasok) Az EKE Marosvásárhelyi Osztályának 13 lelkes tagja és szimpatizánsa 2005 június 19-én felújította az Istenszékére vezető kék pont turistajelzést a Bisztra-patak völgyéből a Hidas patak mentén és ugyanakkor az idei év nagytakarítását is végrehajtotta az Istenszékén.

Read more ...

Rododendron-túra a Radnai-havasokba

Rododendron-túra a Radnai-havasokbanIdőpont: 2005. június 24-26.
Szállítás: kiskocsikkal
Szállás: Borsafüreden, a sípálya alatt, egy magánházban. Ár: 75.000
lej/fő/éjszaka
Szervező: Kolozsvári EKE

Read more ...

Induljon a banzáj!

Induljon a banzáj!

Sikeres tesztelések után, ma, gyereknapkor :-) indítjuk a honlapot!!!

 

-bbb-