Barangolj Velünk!

2007-es EKE falinaptár

2007-es EKE falinaptár2007-es falinaptárt szeretne kiadni az EKE, EKE-tagok, listatagok fotóiból. Ebben szerepelnének az EKE legfontosabb jövő évi programjai (Vándortábor, teljesítménytúrák ... ezeknek a dátumát minél előbb le kéne szögezni).
A naptárban minden hónap egy külön oldalon lenne, de egy lapon 2 hónap szerepelne (eleje-háta). Az oldal tetején egy, az adott hónapra jellemző fotó állna (lehet ez növény, virág, táj, hangulat stb.), alatta pedig a naptár. Összesen 7 lap, vagyis a 12 hónap + az eleje + a háta.
Mivel október végéig készen szeretnénk lenni vele, a következő határidőkre gondoltunk:

 

- képek beküldésének határideje: szeptember 20.
Kérjük mindazokat, akik szeretnék, hogy fotóikkal (csak FEKVŐKÉPEK) szerepeljenek e naptárban, hogy a képeket CSAK digitális úton küldjék be, min. 300 dpi felbontásban, 13x18 cm nagyságban.
Egy fotós max. 12 képet küldhet be, minden évszakra 3-3-at. Kérjük a fotó címében megjelölni annak a hónapnak a nevét, amelyet az adott kép ábrázol.
Ezekből fogjuk kiválogatni a legjobb 12-öt, évszakoknak megfelelően. Minden egyes kiválasztott fotóért 3 naptárt tudunk ajánlani a szerzőnek. Egy fotósnak több képe is megjelenhet a naptárban.

- fontosabb jövő évi programok, túrák dátumának beküldési határideje: szeptember 25.
Kérjük az EKE-osztályokat, hogy e-mail-en küldjék el ezeket a programokat és dátumokat (röviden, csak a túra vagy program neve és a dátum). A teljesítménytúrák közül mindenképpen bele kell kerülniük a következoknek: Jókai, Vasvári Pál, Hunyadi Mátyás, Kós Károly (Kolozsvár), Hargita 60 (Székelyudvarhely), Czárán Gyula (Nagyvárad), és biztos vannak még mások is, egyelőre ennyi jut eszembe. Ha vannak más olyan programok, amelyekről ilyen előre tudunk, azokat is be lehet/kell tenni a naptárba.

- kérünk Benneteket, írjátok meg szeptember 25-ig azt is, hány naptárt kértek, osztályonként, egyesületenként. Az árát azután tudjuk megírni, amiután eldöntöttük, hány darabot nyomtatunk, de természetesen nem lesz túl drága.

Reméljük, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a képek kiválogatásánál. :-)

Várjuk a jobbnál jobb fotókat az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cimre.
az EKE Országos Vezetősége

2007-es EKE falinaptár 2007-es EKE falinaptár