Barangolj Velünk!

Kárpáti Kalandverseny 2007- Kezdődnek az iratkozások

Kárpáti Kalandverseny 2007- Kezdődnek az iratkozásokA 2007-es Kárpáti Kalandversenyre Április 15.-én kezdődnek az iratkozások. Az iratkozáshoz szükséges minden információ megtalálható a verseny honlapján www.carpathianadventure.ro címen. Jegyezzétek meg az időpontot, kezdjetek edzeni és készülni a nagy megpróbáltatásra! A korai iratkozás 10%-os kedvezményt jelent!

Euroadventure

Ezzel az évvel kezdődően a Kárpáti Kalandverseny része az Euroadventure bajnokságnak. Ez azt jelenti, hogy a bajnokságban szereplő bármelyik verseny befejezése pontokat jelent a végső Euroadventure.net Cup 2007 rangsorolásban. Ebben az évben 6 verseny szerepel a bajnokságban:

* Raid 74 France

* German Quest Adventure Challenge

* Adventure Race Slovenia

* The North Face Adventure Trophy Poland

* The Czech Adventure Race

* The Romanian Carpathian Adventure


Ha érdekelnek a Euroadventure-rel kapcsolatos részletek, nézd át a honlapját www.euroadventure.net, mert itt megjelennek a bajnokságban résztvevő versenyek leírásai és a szabályzat is.


Benyomások a 2006-os Kárpáti Kalandversenyről


A tavalyi versenyen született élménybeszámoló olvasható a http://www.euroadventure.net/content/view/230/143/ címen. A beszámolót az amerikai Béke Hadtest tavalyi csapata írta, akiknek először sikerült befejezniük a versenyt.