Barangolj Velünk!

Kárpáti Kalandverseny Hírlap 2. szám, Még két hét a kedvezményes beiratkozásra!

Kárpáti Kalandverseny Hirlap 2. szám, Még két hét a kedvezményes beiratkozásra!Mi keményen készülünk az idei Kárpáti Kalandversenyre. De ti is? Június 15.-ig minden beiratkozó csapat 20%-os kedvezményben részesül. A beiratkozáshoz a honlapról is letölthető ívet kell kitölteni, és ezt személyi igazolvány másolatokkal és igazolványméretű fényképekkel együtt elküldeni a honlapon megadott címre. Emellett át kell utalni a részvételi díjat és az utalvány másolatát is el kell küldeni hozzánk. Mindezt lehet e-mailen, faxon vagy postán intézni, attólfüggően, hogy kinek mi a könnyebb. Ha nem sikerül kihasználni a kedvezményes időszakot, az sem baj, de ne feledjétek, hogy a beiratkozások július 15.-én végleg lezárulnak.


Csapattárs kerestetik!
Ha figyeltétek mostanában a honlapot, akkor láthattátok, hogy van egy új Csapattárs kerestetik alfejezete. Ez többetek kérésére alakult, ezért kérlek használjátok bizalommal. Ha valakinek ilyen jellegű problémája van, jelentkezzen csak bátran. A hirdetés, amit küldtök egy napon belül felkerül az oldalra.


Pályázat a CA arculat kialakítására!
Az Outward Bound Románia pályázatot hirdet a 2006. augusztus

9-13 között sorra kerülő Kárpáti Kalandverseny - Carpathian Adventure (www.carpathianadventure.rowww.carpathianadventure.ro) design-elemeinek az elkészítésére. Az arculatot a következőkhöz kell alakítani: plakát, banner, szórólap, póló, kitűzők a versenyzők részére, fejléces papír, oklevél, érem
A pályázat kötelező elemei: Szórólap, Plakát, Póló
Amennyiben a pályázó a kötelező elemeken kívül is mellékel a pályázathoz arculati komponenseket, úgy az elbíráláskor előnyben részesül.
Az arculati elemeknek tükrözniük kell a Kárpáti Kalandverseny < hangulatát, próbáit és a kihívások jellegét, valamint tartalmazniuk kell a logot. A pályázat fájlformátuma: CorelDraw (cdr) vagy Adobe Photoshop (psd).
Határidő: A pályázat benyújtásának határideje: 2006. június 15., csütörtök
Jutalom: A legjobb pályázat tulajdonosa 200 RON jutalomban részesül és a pályázat megjelenik a verseny honlapján.
Pályázók köre: nyitott bármely egyén számára
Copyright: Az Outward Bound átveszi a nyertes arculat tulajdonjogát.
A pályázatokat e-mailen az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre lehet küldeni vagy borítékban/levélben a honlapon található címre. Ne felejtsétek el feltüntetni a személyes adatokat, elérhetőséget.
 
Gyilkostó Adventure
Az idén újra lesz Gyilkostó Adventure és nagyon színvonalasnak igérkezik. Mivel átvette a Kárpáti Kalandverseny csapatokra vonatkozó elvárásait, tehát ott is 4 tagú, vegyes csapatok indulhatnak, jó edzésre és felkészülésre ad lehetőséget. A Gyilkosó Adventure első helyezettje díjmentesen indulhat a Kárpáti Kalandversenyen. Tehát próbáljátok ki ott is magatokat, az időpont július 14-16, a helyszín pedig természetesen Gyilkostó. Részleteket a www.gyilkosto-adventure.comwww.gyilkosto-adventure.com honlapról tudhattok meg.


  www.carpathianadventure.rowww.carpathianadventure.ro

Kárpáti Kalandverseny Hirlap 2. szám, Még két hét a kedvezményes beiratkozásra! Kárpáti Kalandverseny Hirlap 2. szám, Még két hét a kedvezményes beiratkozásra! Kárpáti Kalandverseny Hirlap 2. szám, Még két hét a kedvezményes beiratkozásra! Kárpáti Kalandverseny Hirlap 2. szám, Még két hét a kedvezményes beiratkozásra!