Barangolj Velünk!

Kárpáti Kalandverseny Hírlap, 3.szám

Kárpáti Kalandverseny Hírlap, 3.számMég egy hét a beiratkozásra és részese lehetsz 3 nap megszakítás nélküli kalandnak, tájékozódásnak, ereszkedésnek, tutajozásnak, hegyi kerékpárnak és túrázásnak a Bucsecs Hegység legszebb völgyeiben és ormain. A beiratkozáshoz szükséges információkat megtalálhatod a verseny honlapján (www.carpathianadventure.ro). Mindenkit szeretettel várunk!

A hétvégén sor kerül a Gyilkostó Adventure kalandversenyre, amelynek első helyezettje ingyenes helyet nyer a Kárpáti Kalandversenyre. Gyertek el erre az eseményre is és próbáljátok ki magatokat.

Az idei helyszín a Bucsecs Természeti Park, a Bolboci tó és a Baiului Hegység. A helyszínekről csodálatos felvéteket találhattok a csíkszeredai Trekkingklub honlapján (www.trekkingklub.comwww.trekkingklub.com).

Ha nem vagy egy csapat tagja, de mégis részt szeretnél venni a Kalandversenyen, akkor jelentkezz önkéntesnek, hiszen minden segítségre szükségünk van az alaptáborban és az ellenőrző pontokon. Küldjed el önéletrajzodat és részvételi szándékodat az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cimre!

Kárpáti Kalandverseny Hírlap, 3.szám Kárpáti Kalandverseny Hírlap, 3.szám Kárpáti Kalandverseny Hírlap, 3.szám