Barangolj Velünk!

Rododendron-túra a Radnai-havasokba

Rododendron-túra a Radnai-havasokbanIdőpont: 2005. június 24-26.
Szállítás: kiskocsikkal
Szállás: Borsafüreden, a sípálya alatt, egy magánházban. Ár: 75.000
lej/fő/éjszaka
Szervező: Kolozsvári EKE


Program:
- péntek, június 24.
- indulás Kolozsvárról, du. 4-5 között. Akik más városból jönnek, azokkal Borsán találkozunk, a háznál (az érdeklődőknek pontosan elmagyarázom, hol is van ez)

Szombat:
- reggel 7 óra: az autókkal lemegyünk Borsa városba, az autókat ott hagyjuk és felmegyünk a Nagy-Pietroszra (Horthy-csúcs, 2305 m), a meteorológiai ház mellett, majd egy másik völgyön le, szintén Borsára (valószínű, hogy a Bukuj-tavak felé)

Vasárnap:
1. Lóhavasi-vízesés, innen ki a gerincre, majd le a Medvék-völgyén (Valea Ursilor) Borsára
2. ha megy a libegő, akkor azzal felmegyünk a Stiol-ra, onnan Gargaló-csúcs, majd Lóhavasi-vízesés. Vasárnap du. indulás hazafelé.

Mivel már nagyon sokan tudnak erről a túráról, kérem az új jelentkezőket, hogy minél előbb szóljanak, ha jönni szeretnének.
A házban, ágyban, csak 12 hely van, de a földön sokan elférünk. Eddig már 20-an mennénk. Ha nagyon sokan leszünk, akkor lehet, más szállás után is kell érdeklődni. A környéken van sok lehetőség, de lehet, hogy drágábbak. Én ezt elintézem, ha időben tudom, hogy hányan leszünk.

Nagyon fontos: az időjárásra való tekintettel feltétlenül legyen mindenkinél sapka, kesztyű, meleg ruha, nem beszélve az esőköpenyről és a túrabakancsról. Azért a rövidnadrágot nem szabad otthon felejteni...

Várom leveleiteket, legkésőbb a jövő hét csütörtökig, június 16-ig.

Köszönettel,
Veres Ági
Kolozsvári EKE
tel. 0723-159000
munka: 0264-420490 (13.00 - 17.00 között)
otthon: 0264-580916 (este)

Rododendron-túra a Radnai-havasokban Rododendron-túra a Radnai-havasokban Rododendron-túra a Radnai-havasokban