Barangolj Velünk!

Teleki teljesítménytúra 2013 - beszámoló, eredmények

VII.-ik Teleki Samu Emlék- és teljesítménytúraSikeresen zajlott szeptember 21-22 között a VII.-ik Teleki Samu Emlék- és teljesítménytúránk.
A ködös, nedves idő ellenére is 40 lelkes személy indult a 20-40-60-as távokon.
A résztvevők nagy része (6 kivételével) teljesítette a kiválasztott szakaszt és visszaérkezéskor nagy étvággyal fogyasztotta el a kiérdemelt krumpli gulyást.

Az előző évekhez képest a 60km-es szakaszon volt nagyobb az érdeklődés, itt rekordidő is született: Ungur Mihai Besztercéről 7:54 perc alatt futotta le a távot. Női mezőnyben Novák Edit, Plavecz Andrea és Szilágyi Marianna 13 óra 38 perc alatt járta le a 60 km-s útvonalat. Mindhárman Békéscsabáról jöttek.

A 40 km-es szakasz első helyezettjei: András Erika, Marosvásárhelyről 10:00 órával és Grávuly Vilmos Szilárd, Szászrégenből 9:39-es idővel.

A 20 km-es szakasz első helyezettjei: Szántó Emese, Marosvásárhelyről 6:03-as idővel és Popa Müller Victor szinté Marosvásárhelyről 4:29-es idővel.

A legfiatalabb résztvevő: Gölner Blanka 10 éves és a legidősebb pedig Nagy György Magdolna 56 éves volt, mindketten Marosvásárhelyről.

21 szervező állt helyet a "fronton" és igyekezett résztvevők kedvébe járni. A biztonságos lejárásra pedig a Maros Megyei Hegyimentő szolgálat vigyázott.
Rendezvényünk 22.-én, vasárnap a Mocsárerdőbe tett kirándulással fejeződött be.

További eredmények és fotók a honlapunkon találhatóak: www.ekemvh.ro/teleki
picasaweb.google.com/telekitura

Köszönjük a részvételt és jövőre mindenkit visszavárunk!
Reméljük, szerencsésebbek leszünk, már ami az időjárást illeti.

Rendezvényünket támogatták:
Maros Megyei Tanács, Üvegcsűr helyi vezetése, Columbia üzletlánc, Blondy Románia, a Scopus sportbolt és a PC-house.

Pánczél Tibor
EKE Marosvásárhely
Barangolj velünk!!!