Barangolj Velünk!

Szavazz az EKEmvh-re!

Szavazz az ekeMVH-re a Góbé boltban!Idén lehet szavazni a vásárhelyi EKE projektrére a Marosszéki Közösségi Alapítvány és a Góbé bolt szervezésében zajló pályázaton!

A támogatás segítségével hangosító berendezést vásárolnánk, és tájékoztató anyagokat készítenénk, melyek segíteni fogják tevékenységünket, vagyis a fiatalok környezettudatos nevelését és az Istenszéke Természetvédelmi Terület védelmét.

Hogyan szavazhat az EKÉ-re?
Használja Közösségi Kártyáját a program partnerüzletében, a Merkúr áruházban (Góbé bolt). Vásárlás után írja rá a kasszaszalag hátára a HÁRMAS (3) számot, majd dobja az üzletben található szavazódobozba. Annyiszor szavazhat, ahányszor vásárol 2014. november. 20 – december 14 között.
Szavazzon minél többször!

 

További részletek:
1. Egy kártyatulajdonos többször is tud szavazni.
2. Csak azokat a szavazatokat veszik figyelembe, amely vásárlások esetében a kártya használva volt.
3. Vásárlásnál először a kártyát szkennelik be és utána az árukat. A kártyát oda kell adni az elárusítóknak, jelezni kell nekik előre, hogy van kártyánk.
4. A vásárlás során jár 1% kedvezmény (TVA nélküli árból). Csak készpénzes és bankkártyás vásárlás esetén érvényes (nem érvényes étkezési jegyekkel történő vásárlás esetén). Dohánytermékek nem vesznek részt a programban és azok a termékek, amelyek akciósak az üzletben.
Szóljatok ismerőseiteknek is, hogy egyszerű bevásárlások alkalmával jó ügyet is támogathatnak, csatlakozzanak! Illetve kérünk osszátok meg másokkal is ezt az információt.