Barangolj Velünk!

Tekerj, szaladj vagy gyalogolj velünk a Görgényi-havasokban!

ttt fb cover 2019

Közeledik a Marosvásárhelyi EKE által szervezett Teleki Teljesítménytúra XIII. kiadása, melynek kiindulópontja a Görgényi-havasok lábánál fekvő Görgényüvegcsűr. A szeptember 21-én megrendezésre kerülő verseny egyaránt szól minden természetszerető érdeklődőhöz, úgy a fiatal, mint az idős korosztályhoz. A résztvevők több különböző hosszúságú és nehézségű szakasz között választhatnak: a 10, 21, 42 km-es gyalogos és szaladó, valamint 35 és 55 km-es biciklis túrák.

A túra a Görgényi-havasok egyik legszebb részén halad végig: Szászpad, Jód-mező, Széles-tető, Moica mező, stb, nagyon szép kilátást biztosítva a vidékre és a Kelemen-havasokra is.

Bővebb információk a túra új honlapján, és a facebook oldalánfacebook oldalán kaphatók. A verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, megkérjük, hogy használják az online bejelentkezést.

A leggyorsabb terepfutók díjakban részesülnek.

Köszönjük támogatóinknak: Dockyard - a Columbia sporttermékeket forgalmazó cég, a marosvásárhelyi Outland - sportmaniac.ro sporttermékeket forgalmazó cég, Maros megyei tanács, Maros megyei Barlangi és Hegyimentő Szolgálat, Tudor City Bicycool, Easy Rider, Isostar, 112 Coffee House, Blondy.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, függetlenül attól, hogy erőnlétét szeretné kipróbálni vagy a táj szépségére kíváncsi!

EKE Marosvásárhely,
Barangolj Velünk!