Barangolj Velünk!

Kedves EKE tagunk vagy szimpatizánsunk!

Erősíts minket a 2%-3.5%-oddal!

Kérünk, lehetőséged szerint támogasd adód 2 és/vagy 3,5%-ával az Marosvásárhelyi Erdélyi Kárpát-Egyesület tevékenységét!

Az adófizető állampolgárok 2020. június 30.-ig felajánlhatják a 2019-ben befolyt jövedelmük adójának 2, vagy 3,5%-át valamely civil szervezetnek vagy egyháznak az adótörvénykönyv X. Fejezetében a 84. Cikkely 2. Bekezdésben foglaltaknak megfelelően.

Állami rendelkezés szerint a jövedelemadód 2% és 3.5%-ával Te rendelkezel, azaz eldöntheted, hogy melyik civilszervezetnek ajánlod fel. Ellenkező esetben ez az összeg az államkasszában marad. Éppen ezért mi nagyra értékelnénk, ha ezt a szerény összeget a Marosvásárhelyi EKE tevékenységének támogatására ajánlanád fel, amennyiben alkalmazott, nyugdíjas, esetleg vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy. Mivel ebben a válságos időszakban mi még inkább a támogatóink segítségére szorulunk, minden apró felajánlás értéke felbecsülhetetlen számunkra.

A kitöltött űrlapokat 2020. június 30.-ig kell benyújtanod, vagy postáznod a körzeti adóhivatalhoz (Administraţia Finanțelor Publice), esetleg online feltöltened, ha rendelkezel felhasználóval a "Spaţiul Privat Virtual" platformon.

Amennyiben nincs lehetőséged személyesen leadni a 230-as űrlapot, felhatalmazhatod az Egyesületünk tagjait ennek leadására. Ehhez arra van szükség, hogy kitöltsd az alábbi felhatalmazást és beszkennelve eljuttasd hozzánk e-mailen a kitöltött űrlappal együtt. Amennyiben lehetőségeid engedik, elektronikusan is kitöltheted az iratokat és elküldheted az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímre.

Ne felejtsd el bevonni a rokonaidat, barátaidat sem ;-).

 

Köszönjük segítséged, ez által munkánk hatékonyabbá válik!

az EKE-Marosvásárhely vezetősége