Barangolj Velünk!

Kedves EKE tagunk vagy szimpatizánsunk!

Erősíts minket a 3.5%-oddal!

Kérünk, lehetőséged szerint támogasd adód 3,5%-ával az Marosvásárhelyi Erdélyi Kárpát-Egyesület tevékenységét!

Az adófizető állampolgárok 2023. május 25.-ig felajánlhatják a 2022-ben befolyt jövedelmük adójának 3,5%-át valamely civil szervezetnek vagy egyháznak az adótörvénykönyv X. Fejezetében a 84. Cikkely 2. Bekezdésben foglaltaknak megfelelően.

Állami rendelkezés szerint a jövedelemadód 3.5%-ával Te rendelkezel, azaz eldöntheted, hogy melyik civilszervezetnek ajánlod fel. Ellenkező esetben ez az összeg az államkasszában marad. Éppen ezért mi nagyra értékelnénk, ha ezt a szerény összeget a Marosvásárhelyi EKE tevékenységének támogatására ajánlanád fel, amennyiben alkalmazott, nyugdíjas, esetleg vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemély (PFA) vagy. Mivel ebben a válságos időszakban mi még inkább a támogatóink segítségére szorulunk, minden apró felajánlás értéke felbecsülhetetlen számunkra.

A kitöltött űrlapokat 2023. május 25.-ig kell benyújtanod, vagy postáznod a körzeti adóhivatalhoz (Administraţia Finanțelor Publice), esetleg online feltöltened, ha rendelkezel felhasználóval a "Spaţiul Privat Virtual" platformon.

Amennyiben nincs lehetőséged személyesen leadni a 230-as űrlapot, felhatalmazhatod az Egyesületünk tagjait ennek leadására. Ehhez csak annyit kell tegyél, hogy kitöltöd az alábbi űrlapot és eljuttatod hozzánk (túrákkor, gyűlésekkor), vagy beszkenneld és elküldöd e-mailen az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. czímünkre.

Most lehetőséged van okosTELEFONON is kitölteni, aláírni az űrlapot, ezt a linket használva (utána küld el a PDF-et az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. czímünkre.

 

Ne felejtsd el bevonni a rokonaidat, barátaidat sem ;-).

 

Köszönjük segítséged, ez által munkánk hatékonyabbá válik!

az EKE-Marosvásárhely vezetősége