Barangolj Velünk!

III. Romániai Felsőoktatási Túlélőtúra,

III. Romániai Felsőoktatási Túlélőtúra,Örömmel értesítünk benneteket, hogy 2005 október 21-22-23.-án megrendezésre kerül a III. ROFTT. Egy gyönyörű, változatos vidékre szervezett, tájékozódási túlélő túráról, versenyről van szó. Sokak új, nagy kihívásnak tekintik a Gyilkostón megszervezett III. ROFTT-ot! Gyere el Te is! Hozd el csapatod! Itt a helyed! A kalandok végtelenek! Mindenkit sok szeretettel várunk, aki kedvet érez a túrázáshoz, a játékos csapatversenyhez, a kihíváshoz! A kezdőknek is megvan a nyerési esélyük!!! Ez ne tartson vissza a részvételtől !!!

A túra helyszíne: É-K Hargita megye (Erdély), Gyergyói havasok, Románia

Ideje: 2005. október 21"22"23. (péntek"szombat"vasárnap)

Jellege: Kötetlen pályás, pontbegyűjtős stratégiai-, tájékozódási verseny

Szervezők: RITTE

 

Célja: A felsőoktatásban résztvevő, vagy ott végzett hallgatók, illetve minden 17 évet betöltött fiatal kapcsolatteremtése, egymással és más intézmények hallgatóival, valamint az adott tájegység megismerése.

Jelentkezz október 5-ig és csapatod AJÁNDÉKPOLÓT kap!!!

Hossza: kb. 40-50 km, Szintidő: 20 óra

Szállás: Gyilkostó, sátorfalu :-)

Jelentkezés: 3-4-5 fős csapatokkal október 5-ig a lap alján letölthető jelentkezési lappal, melyet postán kell beküldeni; VAGY akár a helyszínen is, személyesen (viszont akkor SEMMILYEN kedvezményekben NEM részesülhetsz!)

Részvételi díj: 10 euro/fő, de akár 20% kedvezményben is részesülhetsz (bővebben a weben)!

Biztosítunk: sátorhelyet, fényképes kitűzőt, színes turistatérképeket, meleg teát a verseny ideje alatt, egy meleg vacsorát a verseny után, oklevelet és egyéb ajándékokat több mint 6 millió régi lej értékben.

Az III. ROFTT-Gyilkostó elérhetősége: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,illetve 0744-28 32 57

Részletes infó és letöltések: http://www.ritte.tkhttp://www.ritte.tk

III. Romániai Felsőoktatási Túlélőtúra,