Barangolj Velünk!

IV. EKEArt

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Marosvásárhelyi Osztálya idén novemberben, negyedszerre szervezi meg EKE tagok számára kiírt fotókiállítását.
A kiállítás célja: esztétikai élményt nyújtva érdeklődést kelteni természetes életterünk és kulturális örökségünk szépségei iránt.
A kiállítás kategóriái: a víz és halmazállapotai, élővilág, fa a néprajzban.

Minden pályázó 5 képet küldhet be.

A sorozat is megengedett. Egy sorozat maximum négy felvételből állhat, ami egy képnek számít. Indokolt esetben a zsüri fenntartja a jogot a sorozat megbontására.
Az EKEArt előző kiadásain kiállított fényképek nem nevezhetők be.
A képek lehetséges méretei: (20x30) cm vagy (30x40) cm. A hátoldalon kérjük olvashatóan feltüntetni a kép címét, és a szerző által választott jeligét.
A szerző nevét, az EKE osztály elnevezését, valamint a jeligét tartalmazó információkat lezárt boritékban kérjük mellékelni.

Beküldési határidő: 2011. október 5. (a postai bélyegző dátuma)
Postacím: Foit Monika, 540007 Tîrgu Mureş, Str. Narciselor nr. 4/B ap. 27
Kapcsolattartó személy: Foit Monika, telefon: 0744-781.524, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A kiállítás megnyitójára, valamint a kiállított képek díjazására 2011. november 17.-én a marosvásárhelyi Bernády György Közművelődési Házban kerül sor. A szervezők egy különdíjat, minden kiállítási kategoriában egy I. egy II. és egy III. díjat, valamint egy “először pályázó” díjat osztanak ki.

A szervezők a fotókat a kiállítás népszerűsítése érdekében térítésmentesen felhasználhatják, a szerző nevének feltüntetésével az egyesület honlapján, a sajtóban és a támogató cégek reklámhordozóin publikálhatják. A szerző a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket.