Barangolj Velünk!

EKEArt V (2013) - felhívás

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Marosvásárhelyi Osztálya idén novemberben, ötödszörre szervezi meg EKE tagok számára kiírt fotókiállítását.

A kiállítás célja: esztétikai élményt nyújtva érdeklődést kelteni természetes életterünk és kulturális örökségünk szépségei iránt.

A kiállítás kategóriái: természetjárás, honismeret-néprajz, élővilág a természetben, az erdő költészete (alakzatok, formák, rajzok, fények és homályok az erdőben).

Minden pályázó (összesen) 5 képet küldhet be. A sorozat is megengedett. Egy sorozat maximum négy felvételből állhat, ami egy képnek számít. Indokolt esetben a zsűri fenntartja a jogot a sorozat megbontására.

Az EKEArt előző kiadásain kiállított fényképek nem nevezhetők be.

 

A képek lehetséges méretei: (20x30) cm vagy (30x40) cm. A hátoldalon kérjük olvashatóan feltüntetni a kép címét, és a szerző által választott jeligét.

A szerző nevét, az EKE osztály nevét, valamint a jeligét tartalmazó információkat lezárt borítékban kérjük mellékelni.

Beküldési határidő: 2013. október 18. (a postai bélyegző dátuma)
Postacím: Sidó István
Str. Caraiman nr.16
540389, Tîrgu Mureş

vagy:
Oficiu postal nr.7, CP. 717
540405, Tirgu Mures

Kapcsolattartó személy: Sidó István
telefon: 0741-251704
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A kiállítás megnyitójára, valamint a kiállított képek díjazására 2013. november 15.-én, pénteken a marosvásárhelyi Bernády György Közművelődési Házban kerül sor. A szervezők egy különdíjat, minden kiállítási kategóriában egy I. egy II. és egy III. díjat, valamint egy "először pályázó" díjat osztanak ki.

A szervezők a fotókat a kiállítás népszerűsítése érdekében térítésmentesen felhasználhatják, a szerző nevének feltüntetésével az egyesület honlapján, a sajtóban és a támogató cégek reklámhordozóin publikálhatják. A szerző a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket.