Barangolj Velünk!

Hargita teljesítménytúra

Hargita teljesítménytúraAz EKE Székelyudvarhelyi osztálya 2005 július 23-án, szombaton, teljesítménytúrát szervez a Hargitán, Kalibáskő-Bagolykő-Csicsói Hargita- Madarasi Hargita- Madarasi menedékház- Fenyéd patak - Medveferedő- Zetelaki Láz- Lázorra- Fenyéd útvonalon. A túrázók az 50 km hosszú utat és 1250 m szintkülönbséget 13 óra alatt kell leküzdjék, térképen megadott, és a terepen előre jelzett útvonalon.

Indítunk 35 km-es túrát is,(szintkülönbség 1200 m) mely az előbbi útvonalon indul, de a Madarasi menedékháztól a Filió patak völgyén Ivóba vezet le. Ezt az utat 12 óra alatt kell teljesíteni. A kiírást teljesítő túrázók kitűzőt és emléklapot kapnak. Jelentkezni július 21.-ig lehet Kovács-Kendi Lehelnél a 0266-216.388-as (este) vagy a 0266-215.998-as (délelőtt) telefonszámon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. valamint a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címeken. A távolabbról érkező túrázók számára sátorozási lehetőséget biztosítunk a Szejkefürdőn. Megfelelő számú jelentkező esetén a túrázókat különjáratú autóbusszal szállítjuk ki Kalibás kőre. Udvarhelyről indulás szombat reggel 5 óra 45 perckor. Jelentkezni a helyszínen is lehet június 23.-án 7 óráig. A résztvevőket este Fenyédről autóbusszal szállítjuk vissza Udvarhelyre. A teljesítménytúrán bárki részt vehet, saját felelőségére. Részvételi díj 100.000 lej ( a szállítás költségei).

Ha valaki nem akar vagy nem tud részt venni az egész szakaszon azon a hétvégén, annak lehetősége van július 17 és 18-án lejárni két részben. Informálódni szintén a fenti elérhetőségeken.
Szeretettel várunk!

Hargita teljesítménytúra Hargita teljesítménytúra Hargita teljesítménytúra Hargita teljesítménytúra