Barangolj Velünk!

Tekerj, szaladj vagy gyalogolj velünk a Görgényi-havasokban!

Közeledik a Marosvásárhelyi EKE által szervezett Teleki Teljesítménytúra XII. kiadása, melynek kiindulópontja a Görgényi-havasok lábánál fekvő Görgényüvegcsűr. A szeptember 22-én megrendezésre kerülő verseny egyaránt szól minden természetszerető érdeklődőhöz, úgy a fiatal, mint az idős korosztályhoz. A résztvevők négy különböző hosszúságú szakasz között választhatnak: a 10, 22, 40 km-es gyalogos és az 55 km-es biciklis túrák mellett idén TEREPFUTÓ útvonalat is indítunk a 10 és 22 km-es távon.

 

A túra a Görgényi-havasok egyik legszebb részén halad végig: Szászpad, Jód-mező, Széles-tető, Moica mező, stb, nagyon szép kilátást biztosítva a vidékre és a Kelemen-havasokra is.

 

Bővebb információk a túra honlapjánhonlapján, és a facebook oldalánfacebook oldalán kaphatók. A verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, megkérjük, hogy használják az online bejelentkezést.

 

A leggyorsabb terepfutók díjakban részesülnek.

Köszönjük támogatóinknak: Dockyard - a Columbia sporttermékeket forgalmazó cég, a marosvásárhelyi Outland - sportmaniac.ro sporttermékeket forgalmazó cég, Maros megyei tanács, Maros megyei Barlangi és Hegyimentő Szolgálat, Isostar, 112 Coffee House, Blondy.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, függetlenül attól, hogy erőnlétét szeretné kipróbálni vagy a táj szépségére kíváncsi!


EKE Marosvásárhely,

Barangolj Velünk!