Barangolj Velünk!

Gyászol az Erdélyi Kárpát-Egyesület

2009-05-22 08:38:32

Gyászol az Erdélyi Kárpát-Egyesület

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület tagjai izgalommal követték végig a MAGYAROK A VILÁG NYOLCEZRESEIN sorozat ez évi MANASLU - 8156 expedícióját, különösképpen, hogy köztük két erdélyi származású - Erőss Zsolt és dr. Szabó Levente - hegymászó is volt.


Szurkoltunk, hogy természetjáró barátaink vállalkozása sikerrel záruljon.

Együtt örvendtünk, amikor megtudtuk, hogy az Erdélyi Kárpát-Egyesület tiszteletbeli tagja, mindannyiunk barátja, Erőss Zsolt elérte a csúcsot, és csapattársai is épségben közelednek a csúcs felé.

Nagyon megdöbbentett és lesújtott viszont a visszatéréskor bekövetkezett sajnálatos baleset híre, mely során a csapat orvosa, dr. Szabó Levente életét vesztette.


Az Erdélyi Kárpát-Egyesület országos vezetősége, tagsága ezúton fejezi ki őszinte részvétét és együttérzését dr. Szabó Levente családjával, hozzátartozóival, csapattársaival.


Dr. Szabó Levente személyében egy fiatal, bátor társat veszítettek el a magyar hegymászók.


Lelke azonban – tudjuk - velünk együtt örvend majd minden sikeres csúcstámadásnál, minden alkalommal, mikor magyar lobogó kerül a hegy legtetejére, amikor a magyar hegymászókat, természetbarátokat ünnepli a világ.


Emlékét az Erdélyi Kárpát-Egyesület tisztelettel őrizni fogja!


Az Erdélyi Kárpát-Egyesület nevében


Dezső László - országos elnök

Gyászol az Erdélyi Kárpát-Egyesület Gyászol az Erdélyi Kárpát-Egyesület Gyászol az Erdélyi Kárpát-Egyesület Gyászol az Erdélyi Kárpát-Egyesület