Barangolj Velünk!

Újra megtartatik a Turistabál Marosvásárhelyen

2008-02-05 00:54:15

Újra megtartatik a Turistabál Marosvásárhelyen

Néha úgy érzed egy kisördög bújik meg benned? Szerepet játszottál egész életedben, és most szeretnéd megmutatni igazi valódat? Bulizni szeretnél, de úgy, hogy közben ne ismerjenek fel? Egy játékos gyermek bújkál benned, aki szeretne poénkodni kicsit? Azonosulni tudsz kedvenc mesehősöddel, de nem volt alkalmad ezt kifejezni? Rejtett színészi tehetséged van, de nincs gyakran esélyed ezt megcsillogtatni? Szeretnél a túratársaiddal zenés környezetben is találkozni és táncolva újabb terveket megbeszélni? Hát most itt a kihagyhatatlan alkalom! Jön, jön, jön... a hagyományossá vált Kosaras-Jelmezes Turistabál, a Vásárhelyi EKE szervezésében. Február 15.-én, PÉNTEKEN este 7 órától összegyűl a túrázók apraja és nagyja. Lesz jelmez és kosár díjazás, tombola, de legfőképpen fergeteges, hajnalig tartó mókázás és buli.

Találkozunk a Blue Pearl étteremben (Matricon), de ügyelj, nehogy felismerjunk… majd a vasárnapi túran elárulhatod, ki voltál.


Érdeklődni és feliratkozni Farkas Etelkánál a következő telefonszámon: 0745 06 14 06.

Újra megtartatik a Turistabál Marosvásárhelyen Újra megtartatik a Turistabál Marosvásárhelyen Újra megtartatik a Turistabál Marosvásárhelyen Újra megtartatik a Turistabál Marosvásárhelyen