Barangolj Velünk!

Regisztráció a szovátai Vándortáborba

Kedves természetjáró barátaink!

Bakancs

Örömmel értesítünk, hogy beindítottuk az online tábori jelentkezést/regisztrációt, ami július 24.-ig fog működni, utána a helyszínen lehet még bejelentkezni.

- A jelentkezéshez létre kell hozz egy “VándorTábori” fiókot, aminek az előnye, hogy bármikor beléphetsz a regisztrációs oldaladra, hogy megváltoztasd a megadott adataidat és a kívánt túrákat. A sikeres regisztráció végén kapsz egy értesítést az általad megadott email-címre a felhasználóddal és jelszavaddal. Jegyezd ezt meg, őrizd meg az emailt, mert ezekkel tudsz majd belépni a regisztrációs oldalra. (Ellenőrizd a spam/junk mappát is, ha nem érkezik meg fél órán belül a regisztrációs email.)

- Ezúttal is felhívjuk a figyelmedet, hogy a túrákra való online jelentkezés nem jelent foglalást, ez csak véleménynyilvánítás a szervezés egyszerűsítése érdekében. A táborban kell majd helyet foglalni a túrákra.
- Megkérünk, hogy a megfelelő helyre írd be az esetleges krónikus betegségeidet (pl. allergia), és ne felejtsd otthon a számodra fontos gyógyszereket.
- Ha valamilyen ok miatt mégsem tudsz eljönni a Vándortáborba :-(, akkor kérünk, hogy a regisztrációs oldalon töröljed a fiókodat.
- A regisztrációs űrlap lépésről lépésre vezet, pirossal jelzi a hibás mezőket, könnyűvé téve a bejelentkezést. Ha valamiért mégis elakadtál, olvasd át a regisztrációs honlapon levő GYIK-et (Gyakran Ismételt Kérdéseket), ha ez sem segít, akkor írj emailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.
- Ha szervező vagy (igen, Te is kell regisztrálj! :-) ), akkor a túráknál válaszd a “Nem tudom még” lehetőséget, szállásnál válaszd az “egyéb”-et és ne nézd a díjakat.

Katt ide a regisztrációhoz: https://vt.ekemvh.ro/regisztracio

Táborra fel! :-)