Barangolj Velünk!

EKEArt III - Hosszabbított beküldési határidő, megváltozott kategóriák!

2009-07-11 20:39:35

EKEArt III - Hosszabbított beküldési határidő, megváltozott kategóriák!

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Marosvásárhelyi Osztálya az idén harmadszorra szervezi meg az EKE-tagok számára kiírt fotópályázatát és kiállítását.

A kiállítás célja: esztétikai élményt nyújtva érdeklődést kelteni a természeti szépségek iránt.

A pályázók a következő kategóriákban küldhetnek be képeket:
I. Ember a természetben (a kiállítás fő témája)
II. Élővilág
III. Honismeret
Minden EKE-osztály vagy társszervezet 25 képet küldhet be. A legfennebb négy felvételből álló sorozat egy képnek számít. A zsűri fenntartja magának a jogot a sorozat megbontására.
Zsűritagok: Kerekes Péter-Pál (EKE Marosvásárhely), Vas Géza (EKE Kolozsvár 1891), Dezső László (EKE Gyergyószentmiklós).
Az EKEArt előző kiadásain kiállított fényképek nem nevezhetők be. Kasírozott fotókat nem fogadunk el. A képek méretei: 20x30 cm vagy 30x40 cm.
A pályázat jeligés, kérjük a fotón feltüntetni a jeligét és a kép címét, valamint a kategória megnevezését. Külön lezárt borítékban kérjük közölni a szerző nevét, az EKE-osztályt, a postacímet, az e-mail címet és a jeligét. Nevezési díj nincs.
Beküldési határidő: 2009. október 15. (a postai bélyegző dátuma)
Postacím: 540098 Marosvásárhely (Tg-Mureş), Str. Gh. Marinescu nr. 6/1
Kapcsolattartó személy: Dr. Péterffy Anna-Erzsébet, telefon: 0742-616786, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
A kiállítás megnyitójára, valamint a kiállított képek díjazására 2009. november 26-án 18 órakor a marosvásárhelyi Bernády György Közművelődési Házban kerül sor. A szervezők egy különdíjat, valamint minden kiállítási kategóriában egy I., egy II. és egy III. díjat osztanak ki.
A szervezők a fotókat a kiállítás népszerűsítése érdekében térítésmentesen – a szerző nevének feltüntetésével – felhasználhatják az egyesület honlapján, közlönyében vagy a sajtóban. A szerző a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket.


EKEArt III - Hosszabbított beküldési határidő, megváltozott kategóriák! EKEArt III - Hosszabbított beküldési határidő, megváltozott kategóriák! EKEArt III - Hosszabbított beküldési határidő, megváltozott kategóriák! EKEArt III - Hosszabbított beküldési határidő, megváltozott kategóriák!