Barangolj Velünk!

XVIII. EKE Vándortábor- Friss hírek!

2009-07-19 00:40:21

XVIII. EKE Vándortábor- Friss hírek!

Várasfenes, 2009. július 28–augusztus 2.



Kedves Jövendőbeli Táborlakók!!



Mivel a tábor kezdetének közeledtével többen is jelezték, hogy még szeretnének jelentkezni a táborba, ezért az online bejelentkezés határidelyét meghosszabítottuk 2009 július 20.-ig.


Ne feledjétek: az online bejelentkezéssel könnyítitek a szervezok munkáját és gyorsítjátok asaját ügyintézéseteket, megkímélve saját magatokat a fölösleges sorbanállástól.


Előreláthatólag nagyon sokan leszünk ezért nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a tábori együttélés szabályait tartsátok be, legyetek tekintettel egymásra.
Nagyon fontos, hogy a gépjármuveket hagyjátok a kijelölt parkolóhelyeken.

Fontos!

A részvételi díj befizetésekor az EKE tagoknak járó kedvezményt csakis azok vehetik igénybe, akik fel tudják mutatni az érvényes tagkönyvüket benne a naprakész befizetést igazoló pecséttel és aláírással.
Ezért kérjük minden EKE tag hozza magával a tagkönyvét. Aki nem tudja felmutatni, az csak a teljes 60 ron áron vehet részt a táborban!

Kedvezmények gyerekeknek:

• 6 éves korig: ingyenes
• 6–14 év között: félár (nem tartalmazza a nyomtatványokat)
• a részvételi díj tartalmazza a táborozási díjat, a Belényesi-medence kalauzát (térképekkel), a túrák leírását, a tábori emléktárgyat, a kituzot és a tombolajegyet.

Rossz hír:

A rendkívül szélsoséges idojárásra való tekintettel kérünk mindenit, hogy készüljön fel arra, hogy a tábor területén nem lesz iható forrásvíz. Ivóvizet csak palackozottan lehet majd vásárolni. Mindenki megértését köszönjük!



Jó hír:

Bovültek az autós megközelítési lehetoségek, mert felújították a 7640 számú megyei utat Brátka és Biharrósa között!

• autóval: Kolozsvár irányából mostmár el lehet indúlni a Nagyvárad felé vezeto 1 számú (E60) foúton. Nagybáród (Borod) elott el kell térni balra, Brátka fele a DJ 7640 jelzésu útra. Ezen Erdodámoson (Damis) keresztül érkezünk Biharrósára (Rosia). Innen már a DJ 764 jelzéssel ellátott megyei úton Magarremetén (Remetea) érkezük Belényesbe. Innen a már korábban ismertetett úton érheto el a tábor. Arra figyelnünk kell, nehogy az Albioara szorosnál véletlenül eltérjünk a Dobresti-re vezeto DJ 4641-es útra, mert az rendkívül roszz állapotban van és sokkal hosszabb is!

Figyelem!

Az utat egészen frissen ujították fel. Aszfaltburkolata van, de a jelenleg elérjheto térképeken minenütt földútnak jelzik!


Elérhetoség, kapcsolattartás, információk már csak július 22. éjfélig!

Tiponut Tibor – táborparancsnok
postacím: SCA ’91 Oradea – Bihor
410326 Oradea, str. Doina, nr. 12, Bloc PB-72, ap. 16
e-mail: vandortabor2009@ekenagyvarad. ro,
ttiponucz@gmail. com
tel: 00-40-740-974 952, 00-40-765-588 255
Yahoo-messenger, Skype-ID:
vandortabor2009, május 6-tól hétköznaponként 21 óra után.

Online jelentkezés:

http://vandortabor. ekenagyvarad. ro/jelentkezes. php weblapon.



Ha szeretné támogatni a tábor szervezését, adományait a következo bankszámlára várjuk:


Societatea Carpatina Ardeleana ’91 Oradea – Bihor
Cod IBAN: RO25 BTRL 0050 1205 A249 64XX
Cod fiscal: 21742061, Banca Transilvania Sucursala Oradea.
Köszönjük!

XVIII. EKE Vándortábor- Friss hírek! XVIII. EKE Vándortábor- Friss hírek! XVIII. EKE Vándortábor- Friss hírek! XVIII. EKE Vándortábor- Friss hírek!