Barangolj Velünk!

Kárpát Kaland hírek

2007-11-01 20:15:51

Kárpát Kaland hírek

Az Ifjúság Lendületben program által finanszirozott és a bukaresti oskar.ro szerkesztőséggel közösen megszervezett Kárpáti Kalandverseny fotópályázat nyertese a nagybányai Diana Marc. Gratulálunk! A versenyre több mint 200 olyan fotó érkezett, amely a Retyezátban megrendezett verseny hangulatát próbálta tükrözni. Köszönjük a lelkes részvételt!

A beküldött fotókból összeállitott válogatás egy vándorkiállitás keretében ellátogat Brassóba, Temesvárra, Bukarestbe, Jászvárosba és Marosvásárhelyre is.

 

   1. november 6-15 Marosvásárhely, Philothea Klub (Kossuth Lajos utca 2 szám), Megnyitó: november 8, du. 6 óra -Társszervező a Philothea Klub
   2. november 17-23 Brassó, Reduta Kulturális Központ (Apollonia Hirscher utca 8 szám), Megnyitó: november 17, du. 6 óra - Társszervező a Cetatea Brasovului Egyesület

Köszönjük mindazoknak, akik segitettek a kiállitások megszervezésében. Segitségre van még szükségünk Jászvásáron. Szeretettel várunk mindenkit a kiállitásokra!

Október 12 - 14 között került megrendezésre, immár 3. alkalommal a Gyilkosto Adventure Race, amelyen 15 csapat mérte össze az erejét két kategóriában. Az eredmények a következők:

 

   1. Master:  1. NoMad-Bukarest, 2. First Ascent-Ukrajna, 3. Easy Walkers-Marosvásárhely
   2. Amatőr: 1. Cutezatorii-Bukarest, 2. Explorer Team-Marosvásárhely, 3. MasterDruck-Marosvásárhely

Kárpát Kaland hírek Kárpát Kaland hírek Kárpát Kaland hírek Kárpát Kaland hírek